Ceràmica

En relleu

Parets que trenquen amb el tradicional, parets que omplen de vida a la llar. Són parets amb ceràmica en relleu, que aporten un disseny personal, modern i únic al teu bany o cuina.

Hidràuliques

Elegants dissenys que donaran a la teva llar un aire vintage. Unes rajoles amb dissenys orgànics que vestiran i personalitzaran la teva llar. Amb formes geomètriques o motius florals, podràs combinar-les en forma de mosaic o amb rajoles llises.

De ciment

Donar un estil modern i urbà a la teva llar pot ser tan senzill com col·locar ceràmica que imita al ciment. En diferents tons i acabats et permetran donar un toc contemporani sense renunciar a la calidesa.

Fusta

Si hi ha un material que destaca per la seva calidesa i bellesa, és la fusta. Gràcies a la ceràmica imitació fusta podràs gaudir del confort i la calidesa d’aquest material en qualsevol racó de la teva llar sense haver de preocupar-te per la seva cura.

Pedra natural

La pedra natural, és única i converteix la teva llar en un lloc especial, ple de calidesa i puresa. La pedra natural vesteix d’elegància i personalitat qualsevol estança de la llar. Cada peça és única i irrepetible.

  Vols més informació?


  RESPONSABLE TRACTAMENT: CRISTALLERIES I SANITARIS FORN, S.A.

  FINALITAT: Atendre la sol·licitud de l’usuari.

  LEGITIMACIÓ: Consentiment de l‘interessat.

  CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

  DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es).

  INFORMACIÓ ADDICIONAL:Política de Privacitat.

  Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació.

  Som distribuïdors de les millors marques del sector

  Vols fer-nos alguna consulta sobre algun dels nostres productes?