Empresa

Serietat, discreció i eficàcia

Cristalleries i Sanitaris Forn S.A. és una empresa bagenca, líder en la comercialització, fabricació i instal·lació de cristalleria, la comercialització i distribució de sanitaris, ceràmica i la comercialització i distribució de fontaneria i climatització. Té els seus orígens l’any 1882, a la Carretera de Cardona de Manresa.

Es diu que Forn va començar a comercialitzar sanitaris abans que Roca, que és tot un referent. L’empresa fou fundada per Miquel Forn al segle XIX, la va continuar el seu fill Miquel Forn i, l’any 1945, es va constituir en societat anònima, continuant fins a dia d’avui amb un volum de negoci important però sobretot amb una visió de futur esperançadora. El seu lema és “serietat, discreció i eficàcia“.

En l’actualitat, som distribuïdors oficials de Roca i Climalit. També distribuïm altres importants marques del sanitari, fontaneria, climatització i ceràmica i tot tipus de productes necessaris per crear i decorar espais. Disposem d’un departament de disseny d’interiors amb el qual dissenyem i fem realitat tot tipus d’espais per a la teva llar.