Cristalleries

Som fabricants CLIMALIT

Forn S.A. forma part de la major xarxa a Espanya de fabricants de doble vidre aïllant tèrmic i acústic. CLIMALIT i CLIMALIT PLUS, es fabriquen exclusivament per la xarxa de filials i fabricants independents, sota llicència i control de SAINT-GOBAIN CRISTALERÍA.

Tots els instal·ladors treballem amb SGG CLIMALIT, marca líder al mercat.

Confort tèrmic

L’aïllament tèrmic que ens ofereixen les finestres del nostre habitatge està directament relacionat, a més de amb la factura energètica que paguem, amb les condicions de confort que gaudim.

Confort acústic

Amb el vidre SGG CLIMALIT PLUS SILENCE gaudirà del silenci i del confort tèrmic de la seva llar. Reduirà el soroll d’impacte de la pluja i la calamarsa sobre les cobertes, a més d’evitar l’entrada de soroll aeri a l’interior de la seva llar. Obtindrà una gran protecció enfront del soroll, font d’estrès i sovint causant dels trastorns del son. Afavorirà el treball escolar dels seus fills, gràcies a un ambient propici per a l’estudi.

Seguretat

CLIMALIT PLUS SILENCE és un vidre que a més de protegir del fred i del soroll, ofereix una protecció de persones i béns, garantint la seva seguretat. Aquesta protecció pot ser bàsica o reforçada, en funció de si SGG STADIP SILENCE comporta un o diversos films plàstics (PVB). Vegeu SGG STADIP PROTECT i SGG STADIP.

Confort visual

Els vidres impresos de les gammes SGG DECORGLASS i SGG MASTERGLASS són ideals per aportar a les finestres un toc de disseny addicional. Deixen passar la llum al mateix temps que la difuminen subtilment mantenint un alt nivell de privacitat. Les dues gammes compten amb nombrosos models adaptats a cada tipus d’ambient: clàssic, modern, arquitectural…

  Vols més informació?


  RESPONSABLE TRACTAMENT: CRISTALLERIES I SANITARIS FORN, S.A.

  FINALITAT: Atendre la sol·licitud de l’usuari.

  LEGITIMACIÓ: Consentiment de l‘interessat.

  CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

  DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es).

  INFORMACIÓ ADDICIONAL:Política de Privacitat.

  Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació.

  SGG MIRALITE NATURA

  El mirall que ens reflecteix… tal com som!

  MIRALITE NATURA representa una innovació de Saint-Gobain Building Glass. És un mirall que equilibra la poc afavoridora tonalitat verdosa dels miralls tradicionals que especialment s’accentua i resulta més evident en espais on la il·luminació artificial és molt blanca o agressiva. És idoni en els emprovadors de botigues, en ascensors, trobis i passadissos d’hotels, en trobis d’entrada, banys i vestidors en habitatges i en aquells espais on l’usuari acudeix per sentir-se millor com spas, centres de wellness, d’estètica, gimnasos i perruqueries.

  En aquests casos, només MIRALITE NATURA ens reflecteixen fidelment, tal com som, oferint una reflexió molt natural gràcies al seu subtil tonalitat peach. I a més, és ecològic i contribueix a la protecció mediambiental.

  Millora la teva sensació de benestar i transforma d’una forma senzilla un espai fred en un entorn més càlid i agradable gràcies a MIRALITE NATURA.

  Som fabricants i instal·ladors autoritzats per CLIMALIT a Catalunya

  Si vols més informació dels productes pots visitar la web oficial de Climalit

  Si vols més informació dels productes pots visitar la web oficial de Saint Gobain

  Vols fer-nos alguna consulta sobre algun dels nostres productes?