Fontaneria i climatització

Climatització

A Forn S.A. tenim tot el que necessites per a qualsevol instal·lació. Sistemes de climatització domèstica, equips industrials de refrigerant variable, unitats de tractament d’aire, climatitzadores, refredadores i recuperadors de calor. Busquem la major eficiència energètica. Per això treballem amb les marques que ofereixen el millor rendiment.

Especialment en climatització, treballem amb primeres marques que aposten per gammes de tecnologia Inverter d’última generació per a l’obtenció d’una classificació energètica A+, i que permeten aconseguir els millors rendiments amb el menor consum.

Calefacció

Forn S.A. t’ofereix una àmplia gamma de productes per a instal·lacions de calefacció. Som líders a tot tipus de calderes, terra radiant, radiadors i estufes. Tot el que puguis necessitar ho tenim. La nostra dilatada experiència ens avala i només treballem amb les millors marques del sector.

Fontaneria

A Forn S.A. disposem de tot el necessari per a la instal·lació i manteniment de canonades tant per al proveïment d’aigua potable com per a l’evacuació d’aigües residuals. També posem a la teva disposició tot tipus de canonades i accessoris per a les teves instal·lacions, garantint sempre el compliment de la normativa corresponent.

  Vols més informació?


  RESPONSABLE TRACTAMENT: CRISTALLERIES I SANITARIS FORN, S.A.

  FINALITAT: Atendre la sol·licitud de l’usuari.

  LEGITIMACIÓ: Consentiment de l‘interessat.

  CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

  DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es).

  INFORMACIÓ ADDICIONAL:Política de Privacitat.

  Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació.

  Som distribuïdors de les millors marques del sector

  Vols fer-nos alguna consulta sobre algun dels nostres productes?